There are no translations available.

Michael Jackson nem csak a pop, hanem a videóklipek királya is. A műfaj úttörőjeként elsőként ismerte fel a zenéhez kapcsolt képi elemek jelentőségét. Később újító megoldásaival, gigantikus produkcióival és utánozhatatlan stílusával vált feledhetetlenné.
Övé minden idők legfontosabb videóklipje, az 1983-as "Thriller", és a legdrágább, az 1995-ös "Scream", a maga 7 millió dolláros kiadásával.

Read more...

There are no translations available.

Michael Jackson zseniális előadásai és videóklipjei nem csak a mozikban vagy televíziókban kerültek bemutatásra, de különböző eszközökön is megjelentették őket. Jacksoné minden idők legtöbb példányban elkelt VHS kazettája, az 1983-ban megjelent "Making of Michael Jackson's Thriller" című kiadvány.

Read more...

There are no translations available.

Egy a 90-es években készült felmérés szerint Michael Jackson, mint márka a második legismertebb a világon a Coca Cola és Mickey egér után. Jackson ismertségének mértéke és az, hogy az egész világon népszerű, plusz a róla kialakult kép tökéletessé tette őt arra, hogy különböző termékeket reklámozzon. Igaz az évek során csak nagyon kevésszer adta bármihez is a nevét, itt megtalálhatod a teljes listát.

Read more...

There are no translations available.

Michael Jackson nem csak a privát életben, de munka közben is maga mellett tart egy forgatócsoportot, amelynek feladata, hogy minden pillanatot rögzítsenek. Ezekből a felvételekből később izgalmas, ritka összeállítások készülnek, amelyek rendszerint "Jacksonos" VHS, vagy DVD kiadványokon kapnak helyet.
A felvételeken megismerhetjük Michael Jacksont, a dolgozó embert, aki profi módon irányít és mindent kézben tart.

 

Read more...