Köszönet a michaeljacksonmagyarul.info üzemeltetőinek és fordítóinak, hogy létrejöhetett a menüpont.

There are no translations available.

Michael Jackson nagy rajongója és tisztelője volt a női nemnek...


Tiger Beat Magazin; 1972. szeptember

Volt már valaha olyan fura érzésed, hogy valaki bámul téged, figyeli minden mozdulatod? Ha igen, akkor talán rájössz, ez a valaki nem más, mint Michael Jackson!

Egy fának támaszkodva, ismeretlen kis dallamot fütyörészett. Az ég oly vakítóan kék volt, hogyha túl sokáig nézte az ember, belekáprázott a szeme. Ám ez most nem volt gond, mivel a fiú nem az eget kémlelte. Szemei egész mással voltak elfoglalva.

Michael magában mosolygott. Semmi sem ért fel azzal, amit épp most csinált. Csak álldogált ott, hüvelykujjait az övtartójába akasztva. Senki sem sejtette, hogy épp egyfajta művészetet gyakorol.

Read more...

There are no translations available.

Michael Jackson és a madárpókGreg Gorman fotós négy évtizede készít képeket a világ legérdekesebb embereiről, és most egy kiállítás keretében ebből 125 legendás kép lesz látható a houstoni Decorative Centerben 2011. április 27-e és június 3-a között.

Gorman nemrég kiválasztotta néhány kedvencét a kiállítandó fotók közül, és elmesélte a történetüket. Az egyik ilyen híres fotón Michael Jackson látható egy madárpókkal az arcán. A kép 1987-ben készült.

Read more...

There are no translations available.

Michael sminkese, Karen Faye mesél arról a jótékonysági koncertről, ahol Michaellel együtt lezuhant a híd az Earth Song közben.

Michael Jackson és barátai- What More Can I Give?

Jótékonysági koncert

München, Németország - 1999. június 27.

Michael akkoriban két jótékonysági koncerten szerepelt fő fellépőként, amelynek bevételeit a Nemzetközi Vöröskereszt, a Nelson Mandela Gyermekalapítvány és az UNESCO javára ajánlották fel. MICHAEL JACKSON ÉS BARÁTAI.

A fellépők, kíséretükkel együtt, a koreai Szöulból, – ahol az első koncertet tartották – egy bérelt járaton repültek Münchenbe.

Csodálatos utazás volt, mert együtt tölthettünk egy kis időt, és mindenkit megismerhettünk. A világ minden részéről érkeztek fellépők.

1999. június 27-én délután érkeztünk a Müncheni Olimpiai Stadionba, hogy felkészüljünk Michael aznap esti fellépésére.

Michael késő délután bemutatta Andrea Bocellit.

Read more...

There are no translations available.

Miközben Dr. Conrad Murray ellen hivatalosan is vádat emeltek Michael Jackson halálának ügyében, és ez valószínűleg újabb érzelmi megpróbáltatást jelent majd a pop szupersztár családtagjainak, Michael gyermekei: Prince Michael I (13), Paris (11) és Prince Michael II, becenevén Blanket (8) összetartó családjuk segítségével próbálnak megbirkózni az őket ért gyásszal; és még valamivel, ami újdonság számukra: a normális életvitellel.

Read more...