There are no translations available.

Története
2004. nyarán néhány lelkes rajongó úgy döntött, hogy az Interneten keresztül kialakult barátságukat átülteti a "valós életbe" is, és ezért megszervezték az "első Fórum találkozót", amelynek az egyik budapesti szórakozóhely szolgált helyszínéül.

A találkozó sikerén felbuzdulva újabb összejöveteleket szerveztünk, amelyeken egyre több rajongó jelent meg. Idővel már nem mi mentünk le egy szórakozóhelyre, hanem egész klub helyiséget béreltünk ki.

A résztvevők számának növekedésével nőtt a rendezvények színvonala, és a program kínálat is. A találkozókat megelőzően versenyeket szerveztünk, az estéken, pedig show műsorokat láthattak a résztvevők. Nyáron az igényeknek megfelelően klub nyaralásokat tartottunk.

Munkánkat elismerve Michael Jackson menedzsmentje 2005. augusztusában hivatalos státuszt adott az azóta megalakult klubbunknak. Klub hálózatunk terjeszkedését mutatja, hogy időközben újságot indítottunk "MJ Times" címen, valamint számos saját ajándéktárgy mellett klub kártya megjelentetését tervezzük Magyarország legnagyobb kedvezmény kártyákat gyártó cégével.

2006. október 7-én fordulóponthoz érkeztünk: megszerveztük az első "MegaParty"-t, ahol több mint százan jelentek meg, valamint a vendégek között volt LL Junior, BBLilla és Jackson volt testőre is. Ugyanitt tartottuk meg az első Jacksonos táncversenyt is.

Eredmények
2005. augusztus 25-én Michael Jackson menedzsmentje levélben értesített minket arról, hogy megkaptuk a hivatalos státuszt.

2005. június 14-én Leslie és Cortezcostello élőben szerepelt a VIVA "Interaktív" című műsorában, ahol Michael Jackson támogatása mellett klubunkról is beszéltünk.

2005. májusában a Sláger Rádió is reklámozta klub találkozónkat.

2005. májusában klub találkozónk reklámozása a Stop portál egyik cikkében, és a legnagyobb magyar zenei portál, a ZeneFórum egyik írásában.

Impresszum
Vezető: MJFan Wicuska
Multimédia: Jackie
E-mail: info[kukac]michaeljackson.hu

Klub