Alapítás: 2004. szeptember 3.
Profil: PR cég
Státusz: megszűnt
Vezető: Brian R. Oxman
Cím: 14126 E Rosecrans BLVD, Santa Fe Springs, California 90670
Honlap: http://www.mjjsource.com (nem működik)

 

AZ MJJ SOURCE LOGOJA

2004. március 1-én kb. 1 hetes "előreklám" után Michael Jackson és produkciós irodája, az MJJ Productions elindította az "MJJ Source"-ot. A project célja az volt, hogy megszüntesse a Jacksonnal kapcsolatos pletykákat. Erre az éppen futó gyerekmolesztálási per alatt kifejezetten nagy szükség volt.

A project alapját az MJJ Source honlap képezte, ami kifejezetten a sztár magánéletére koncentrált, nem foglalkozott még a zenei jellegű információkkal sem. Az egész gerincét a Raymone Bain szóvívő által kiadott hivatalos információk képezték, amelyeket a sajtó is itt olvashatott el először. A honlapon emellett még megtalálható volt egy rövidebb diszkográfia, történetek Jackson csapatáról, valamint egy rész a rajongók számára.

A honlap 2004. decemberében teljesen megújult. Az új design mellett online zenelejátszó, rendezettebb felépítés és tagrendszer is bevezetésre került. A rajongókkal való kapcsolattartást Jackson barátja és sminkese, Karen Faye vette át. A tagrendszer keretein belül a rajongók évi 50 dolláros díjon különleges képeket, videókat láthattak volna, valamint tervbe volt véve egy chatelés Michaellel és Randyvel is.

A per végének közeledtével egyre kisebb hangsúlyt kapott a honlap. Majd miután Jackson elhagyta az Egyesült Államokot, a készítőknek semmilyen kapcsolatuk nem maradt sem vele, sem a csapatával. A honlapot 2005. őszén erre hivatkozva bezárták. A rajongók között kisebb felháborodást keltett, hogy a készítők által ígért fizetett szolgáltatások nagy része elmaradt.

A honlappal és projecttel kapcsolatban azóta sem történt hivatalos állásfoglalás, ellenben a céget 2006. őszén bezárták.

MJJSource Inc.